Sådan skal dit nye badeværelse se ud

Nyt badeværelseEr du en af de mange danskere, der står foran at skulle have et nyt badeværelse? Du er på ingen måde alene, og selvom der er umådeligt mange muligheder på markedet, er der samtidig en masse mennesker, der kan hjælpe jer på vej til at træffe det rigtige valg.

Der er mange elementer, man skal tænke over, når man skal have nyt badeværelse. Hvordan skal gulvet se ud, og hvad gør man egentlig for at skjule afløbet bedst muligt? Samtidig går manges overvejelser på, hvilken form for bruseafskærmning, man skal vælge i sit nye rum. Badeværelset er nemlig et af de vigtigste rum i en bolig. Det er her dagen starter og slutter, hvilket betyder, at det er et rum, der skal udgyde ro og hygge.

Når snakken falder på bruseafskærmning til et nyt badeværelse, er der ingen tvivl om, at danskerne har en favorit. Brusevæggen er nemlig den populære herre i selskabet i øjeblikket, fordi den på samme tid er sensuel og praktisk god. Brusevæggen giver også mulighed for at man kan lege med andre farver på væggene, lys på badeværelset og meget andet. Specielt er en brusevæg i glas et poulært valg – netop på grund af den store fantasi, der følger med. Glasset giver ligeledes et moderne look og får rummet til at virke større.

Planlæg alle detaljer af et nyt badeværelse

Et andet stort emne for de fleste handler om, hvilket gulv man skal vælge. Gulvbelægning er ofte en meget subjektiv holdning, hvilket kan være svært at guide omkring, fordi der ofte hersker store følelser på dette område. Ligesom med bruseafskærmningen findes der en masse muligheder for gulvbelægning, uanset om man ønsker træ eller klinker. Har man f.eks. et meget stort badeværelse, så kan det give god mening af vælge store fliser frem for små. Også her er valgmulighederne enorme. Selvom mørke fliser kan lyde pænt, så fremhæver det også støv, kalk og hår tydeligere frem for eksempelvis lyse eller sandfarvede fliser. Overvej derfor hvem der skal bruge badeværelset og om I f.eks. har en hund der fælder meget.

Hvis man skal have nyt badeværelse, er det en rigtig god idé at tage en snak med en forhandler eller kigge rundt på internettet for at få inspiration. Her kan man finde ideer, man synes om, og så tage dem med videre til sin forhandler. Sørg også for at få inspiration fra brochurer omkring arkitektur og indretning af dit nye badeværelse. Tiden man bruger på research her er altid givet godt ud i den sidste ende.

Del denne guide med andre:

Vi tror også du ville synes om...