Beskyt arkitekturen med en algebehandling

Arkitektur flot bolig - algebehandling af tagInden længe banker foråret på døren, og det betyder, at mange danskere vil opleve, at deres tag kommer til at ændre sig. Det kan nemlig blive ramt af en algeinfektion. Ejer du en bolig af flot arkitektur eller ‘blot’ din drømmebolig? Så er en effektiv algebehandling den sikreste og bedste måde at undgå problemet med alger og mos, der kan forårsage store skader på alt fra murværk, tag til fliser.

De grønne belægninger, som kan angribe alle overflader, tage, fliser og facader er nemlig ikke bare en torn i øjet på de mange boligejere, som ønsker at deres hus skal se så præsentabelt ud som muligt. Algebelægninger kan være direkte skadelige for din bolig og true levetiden af den overflade, som den slår sig ned i. Uden denne vedligeholdelse kan du risikere, at dit ellers dyre arkitekttegnet hus har tabt stor værdi, den dag det skal på boligmarkedet.

Undgå at alger og mos laver skader på din bolig-arkitektur

Her er fire gode grunde til at investere i en algebehandling til din boligs tag:

  • Med en algebehandling forlænger du levetiden for din bolig markant, idet du minimerer chancen for at huset skal blive ramt af en alvorlig skade
  • Du minimerer chancen for, at din bolig bliver ramt af frost- og fugtskader
  • Et algebehandlet tag i sin oprindelige farve er markant pænere end et tag med alger, og hvis du holder af dit hus, så er boligens udseende med garanti også vigtigt.

Det største incitament for at give sit tag en algebehandling, er nemlig ikke kun på grund af udseendet. Det skal man gøre, for at sikre sig, at en af de mange mulige følgeskader, ikke rammer netop ens egen bolig. En følgeskade kunne f.eks. være frostskader, som kan betyde følgende fugtskader, hvilket kan være en kostelig affære, hvis den først har fået fat i et tag.

Del denne guide med andre:

Vi tror også du ville synes om...